Zebragruppen fejrer 40 år med uropførelsen af Klokkeren fra Notre Dame i Vallensbæk Børneteater

Foto: Vallensbæk Kommune.
dato

Vallensbæk Børneteater – Zebragruppen fejrer firser jubilæum med stor teaterforestilling "Klokkeren fra Notre Dame".

Zebragruppen, der har givet børn i Vallensbæk kommune mulighed for at dyrke drama og teater i fire årtier, vil fejre deres 40-års jubilæum med uropførelsen af teaterforestillingen "Klokkeren fra Notre Dame". Den store begivenhed vil finde sted søndag den 10. marts i Egholmskolens festsal.

Som det er kutyme for denne engagerede børneteatergruppe, bliver forestillingen en storproduktion, komplet med flotte kostumer og scenografi, samt indslag af både dans og musik. En gruppe af piger fra Zebragruppen er allerede i gang med at forberede sig til at spille sigøjnere i dette års forestilling, og en dedikeret gruppe af forældre hjælper til med at sørge for kostumer, sceneopbygning samt lys og lydeffekter.

Den kommende jubilæumsforestilling markerer også en milepæl for Zebragruppen, da de for første gang vil præsentere skoleforestillinger for skoleklasser i lokalområdet. Dette er en videreudvikling af organisationens langvarige engagement i at gøre teater og drama tilgængeligt for børn i Vallensbæk kommune.

Zebragruppen åbner dørene for børn i alderen 7 til 16 år, der ønsker at prøve kræfter med drama og teater. Mange af gruppens elever er en del af gruppen i mellem fem og syv år, hvilket bevidner et stærkt fællesskab og engagement i teatergruppen.

"Klokkeren fra Notre Dame" forestillingen vil vare cirka en time med en pause midtvejs. Forestillingen er baseret på Victor Hugos originale, mørkere version af "Klokkeren fra Notre Dame" snarere end Disney's mere upbeat variation. Denne forestiling anbefales derfor til børn over seks år. Selvom premieren allerede er udsolgt, er der stadig billetter til de efterfølgende forestillinger.

Nicoline Louise Roos, der har stået i spidsen for Zebragruppen i 15 år, sender en stærk opfordring til alle i Vallensbæk kommune om at støtte lokal teater og deltage i fejringen af Zebragruppens jubilæum med "Klokkeren fra Notre Dame".


https://www.vallensbaek.dk/om-kommunen/nyheder-og-vallensbaek-nu/nyhedsarkiv/40-aar-med-boerneteater-i-vallensbaek
Kilde: Vallensbæk Kommune