Vallensbæk sætter fokus på borgernes behov på international anerkendelsesdag

Foto: Vallensbæk Kommune.
dato

Vallensbæk Kommune markerede den internationale Hvad er vigtigt for dig?-dag den 3. juni, og Center for Pleje og Omsorg satte fokus på borgernes behov, ønsker og håb.

Formålet med Hvad er vigtigt for dig?-dagen er at anerkende patienter som hele mennesker, og ikke blot defineret af sygdom, handicap eller laboratorieresultat. Dagen skal bidrage til at skabe bedre resultater og øge tilfredsheden blandt borgerne.

I Vallensbæk blev dagen markeret med forskellige aktiviteter. Ledere i Center for Pleje og Omsorg interviewede borgere og deres pårørende for at få en dybere indsigt i deres behov. Det gjaldt borgere, der var i kontakt med ældreplejen på Højstruphave, hjemmeplejen, sygeplejen eller midlertidige pladser.

Resultaterne af Hvad er vigtigt for dig?-dagen har vist sig at være positive. Der er nu en bedre tilrettelæggelse af de sundhedsprofessionelles indsats, og det bidrager til en bedre inddragelsespolitik og nye indsigter. Den øgede tilfredshed hos borgerne er et klart resultat af denne indsats.

Den internationale What Matters To You-dag fejres nu i mere end 49 lande verden over. Danmark har været en del af bevægelsen i et par år, og de danske idéer og erfaringer deles flittigt i det internationale netværk omkring eventen.

https://www.vallensbaek.dk/om-kommunen/nyheder-og-vallensbaek-nu/nyhedsarkiv/hvad-er-vigtigt-for-dig-dag

Kilde: Vallensbæk Kommune