Vallensbæk lancerer ny Repair Café for at fremme bæredygtighed og fællesskab

dato

Repair Café Vallensbæk åbnede for første gang lørdag den 3. februar med åbningstid fra kl. 10-14. Stedet, der vil være vært for denne nye lokale ressource, er "lejligheden" på Korsagergård.

Caféen er et samarbejdsprojekt mellem flere lokale aktører og Repair Café Danmark. Herunder er Vallensbæk Kommune samt Ældre Sagen blandt de parter, der driver caféen sammen med en gruppe engagerede frivillige. Disse frivillige kommer med forskellige kompetencer og vil være til stede for at assistere i diverse reparationer samt dele ud af deres viden.

I forsøgsperioden, der løber frem til juni, vil caféen være åben den første lørdag og den tredje onsdag i hver måned, begge dage fra kl. 10-14. Herefter vil caféens fortsættelse blive vurderet på baggrund af brugeropbakning og frivillig deltagelse.

En vigtig detalje at være opmærksom på er, at reparationer sker på eget ansvar, og alt nødvendigt udstyr, herunder reservedele, skal medbringes af brugeren. Dog vil der være mulighed for rådgivning om, hvilke reservedele der måtte være nødvendige for en given reparation.

Så det er bare med at finde de defekte ting frem, som du ikke længere troede kunne repareres, og finde vej til Repair Café Vallensbæk – første gang allerede den 3. februar.


https://www.vallensbaek.dk/om-kommunen/nyheder-og-vallensbaek-nu/nyhedsarkiv/loerdag-aabner-repaircafe-for-foerste-gang
Kilde: Vallensbæk Kommune