Vallensbæk Kommune lancerer nyttig pensionisthåndbog med omfattende information og tilbud

Foto: Vallensbæk Kommune.
dato

Udgivelsen af pensionisthåndbogen 2024 i Vallensbæk Kommune står for døren

Den længe ventede ny udgave af pensionisthåndbogen forventes at udkomme fredag den 1. marts, til stor glæde for kvarterets pensionister. Denne udgivelse indeholder væsentlig information, der spænder fra detaljer omkring pension, processen for visitering til ældre- og plejeboliger, samt en grundig oversigt over de mange tilbud Vallensbæk Kommune har til sine pensionister. Håndbogen dækker også en lang række andre relevante emner, der vil være af interesse for den ældre generation.

Det er værd at bemærke, at pensionisthåndbogen gøres let tilgængelig for alle interesserede. Dem, der foretrækker en digital version, kan finde håndbogen online, mens trykte eksemplarer kan afhentes flere steder rundt om i kommunen. Vallensbæk Kultur- & Borgerhus, receptionen på Rådhuset, Korsagergård, og Pilehavehus er de udvalgte udleveringssteder. Dette sikrer, at informationen når ud til så mange som muligt, hvilket er i tråd med kommunens mål om at understøtte lokalsamfundets ældre borgere på bedste vis.

Denne nye udgivelse af pensionisthåndbogen repræsenterer et vigtigt værktøj for den ældre generation, som søger vejledning og information om de muligheder og services, der er tilgængelige for dem i Vallensbæk Kommune. Vallensbæk Kommune glæder sig til at dele denne ressource med sine ældre borgere og bidrage til at gøre deres dagligdag nemmere og mere informeret.

https://www.vallensbaek.dk/om-kommunen/nyheder-og-vallensbaek-nu/nyhedsarkiv/pensionisthaandbogen-2024-udkommer-i-dag

Kilde: Vallensbæk Kommune