Vallensbæk inviterer til åbent hus om nyt byrum med gratis pizza og kage

Foto: Vallensbæk Kommune.
dato

Invitation til offentlig fremvisning af det nye byrum i Vallensbæk med gratis forplejning

I et spændende initiativ til at berige Vallensbæk Kommunes offentlige rum, vil det første forslag til det nye byrum blive præsenteret torsdag den 25. april. Dette vil finde sted i kommunalbestyrelsessalen Havet ved Kultur- & Borgerhuset, kl. 16.00. Alle interesserede borgere er inviteret til at deltage i dette offentlige møde.

Som en del af arrangementet vil der blive tilbudt gratis pizza, kaffe og kage til alle deltagere. Dette giver en perfekt mulighed for indbyggerne i Vallensbæk at komme sammen, diskutere forslaget og give deres input, mens de nyder lidt god forplejning.

Baggrunden for skabelsen af et nyt byrum er nødvendiggjort af den planlagte lancering af letbanen i 2025, hvilket kræver udvikling af nye by- og stationsrum. Dette projekt er et led i at forbedre infrastrukturen og udleve kommunens ambitioner om mere tilgængelige og attraktive offentlige rum.

Under arrangementet vil virksomheden God Adgang præsentere om universel design og tilgængelighed, hvilket understreger Vallensbæk Kommunes engagement i at skabe rum, der er tilgængelige for alle borgere.

Interesserede deltagere skal huske at tilmelde sig arrangementet senest mandag den 22. april ved at indsende et tilmeldingsskema via e-mail til vsco2@vallensbaek.dk. Det er en fantastisk mulighed for at engagere sig i lokaludviklingen og bidrage med personlige perspektiver på fremtidens byrum i Vallensbæk.

Arrangementet signalerer en spændende tid i Vallensbæk Kommunes udvikling, og alle er hjerteligt velkomne til at deltage i denne begivenhed, hvor fællesskabet kommer i første række.

https://www.vallensbaek.dk/om-kommunen/nyheder-og-vallensbaek-nu/nyhedsarkiv/vaer-med-til-at-forme-vallensbaeks-byrum-og-letbanestationer

Kilde: Vallensbæk Kommune