Sommeraktiviteter og socialt samvær fylder Seniorhuset Korsagergård med glæde

Foto: Vallensbæk Kommune.
dato

Seniorhuset Korsagergård summer af aktivitet og festligheder sommeren over, fra den velbesøgte sommerfest til det åbne hus i sommerferieperioden.

Sommerfesten på Seniorhuset Korsagergård blev et glædeligt arrangement for alle deltagere. Omkring 175 gæster samledes for at nyde den gode mad og den fantastiske stemning. Det var lidt over 50 flere besøgende end sidste år, hvilket viser, hvor populært arrangementet er blevet i lokalsamfundet.

Musikeren Heine sørgede for underholdningen med gamle klassikere fra 70’erne og 80’erne. Der blev sunget med på mange af de kendte numre under koncerten med fællessang, hvilket skabte en god atmosfære blandt deltagerne. Dagen bød også på lodtrækning om flotte gaver, som var sponseret af lokale virksomheder.

Ud over sommerfesten byder Seniorhuset Korsagergård også på åbent hus i sommerferieperioden fra uge 26 til og med 32. Her holder huset åbent alle tirsdage og onsdage fra kl. 10-15. Selvom kassen har lukket, og der ikke produceres frokost, er der stadig rig mulighed for at hygge sig.

Brugerne af huset sætter selv gang i forskellige aktiviteter og fællesspisning. Dette bidrager til det stærke fællesskab i Seniorhuset og sikrer, at der altid er noget sjovt og socialt at tage sig til.

Alt i alt er det tydeligt, at Seniorhuset Korsagergård er et centralt mødested for seniormedborgere i Vallensbæk Kommune, som ved, hvordan man skaber glæde og fællesskab, uanset om det er til den store sommerfest eller sommeråbent arrangementerne.

https://www.vallensbaek.dk/om-kommunen/nyheder-og-vallensbaek-nu/nyhedsarkiv/sommerfest-paa-korsagergaard

Kilde: Vallensbæk Kommune