Sankthans i Vallensbæk: bålhygge, tivoli og musik for hele familien

Foto: Vallensbæk Kommune.
dato

Sommeren kommer snart, og Vallensbæk Kommune er ved at være klar til en række spændende sankthansaktiviteter, arrangeret i samarbejde med Lions Club Vallensbæk.

Traditionen tro bliver der igen i år afholdt en stor sankthansfest på stranden ved Vallensbæk Havn. Her vil der være to store bål, hvor både børn og voksne kan samles omkring flammerne. Aktiviteterne inkluderer båltaler og fællessang, som vil sikre den helt rigtige sankthansstemning.

På festpladsen vil der være rig mulighed for underholdning for hele familien. Tivoliet, som åbner allerede lørdag den 22. juni, vil have boder og forlystelser for både store og små. Derudover byder festpladsen på musikalsk underholdning hele aftenen.

Underholdningen bliver leveret af talentfulde bands fra Vallensbæk Musikskole samt Vallensbæk Kirkes Kor, der optræder med et bredt repertoire. Senere på aftenen vil The Scoops tage scenen med deres musik fra 50’erne, 60’erne og 70’erne. Der er ingen tvivl om, at der vil være noget for enhver musiksmag.

Tidsplanen for den 23. juni er som følger: Klokken 19.15 vil borgmester Henrik Rasmussen tænde børnebålet og holde en båltale, mens voksenbålet tændes kl. 22.15, ligeledes med båltale og fællessang. Arrangementet finder sted på Vallensbæk Havn og varer fra klokken 14 til midnat.

For de, der ønsker en mere rolig sankthansaften, er der også mulighed for at fejre midsommeren i Vallensbæk Mose. Her starter eventet klokken 17, og Spisestedet Mosen tilbyder en særlig menu med mulighed for bordbestilling. Borgmester Henrik Rasmussen holder båltale klokken 21, og Harmoniorkestret sørger for musik og akkompagnerer ved midsommervisen. Læs mere om arrangementet og menuen på www.spisestedet-mosen.dk.

Sankthans i Vallensbæk Kommune lover at blive en festlig og mindeværdig begivenhed for alle aldre. Uanset om man foretrækker det store fællesbål ved havnen eller en hyggelig aften i mosen, er der noget for enhver smag. Vallensbæk glæder sig til at byde alle velkomne til sommerens højdepunkt.

https://www.vallensbaek.dk/om-kommunen/nyheder-og-vallensbaek-nu/nyhedsarkiv/kom-til-sankthansfest-i-vallensbaek

Kilde: Vallensbæk Kommune