Poul Erik Hansen fylder 100: En livshistorie med eventyr og broderskab i Vallensbæk

Foto: Vallensbæk Kommune.
dato

Poul Erik Hansens markante 100-års fødselsdag fejres med kærlighed og livslang passion i Vallensbæk

Om få dage markerer Poul Erik Hansen en bemærkelsesværdig milepæl, når han fylder 100 år. Ved hans side vil hans 93-årige hustru, Kirsten Hansen, stå som har været ved hans side gennem tykt og tyndt.

Sammen har Poul Erik og Kirsten levet et liv fuld af eventyr. Deres fælles rejser har bragt dem til både fjerne eksotiske destinationer og nærliggende lokale udflugter. Gennem disse oplevelser har de plejet en nysgerrighed og åbenhed over for verden omkring dem.

I dag nyder de to ægtefæller en mere afslappet tilværelse i Vallensbæk. Trods en mere rolig livsstil, er deres interesse for bøger, slægtsforskning, kortspil og krydsord stadig lige så aktiv som altid.

En særlig passion, der har samlet parret igennem årene, er bridge. Dette kortspil har ikke kun været en kilde til mentalt stimulerende aktivitet, men også et socialt samlingspunkt. For 30 år siden tog de initiativ til at starte en bridgeklub i Vallensbæk, som nu tæller 26 medlemmer. Klubben, der afholder møder hver tirsdag kl. 13 på Højrupgaard, står åben for enhver, uanset alder og erfaring.

Poul Erik og Kirstens historie er et levende bevis på et liv rigt på kærlighed, eventyr og fællesskab. Vallensbæk Kommune ser frem til at fejre denne bemærkelsesværdige bedrift sammen med dem og deres nærmeste.

https://www.vallensbaek.dk/om-kommunen/nyheder-og-vallensbaek-nu/nyhedsarkiv/100-aar-med-kaerlighed-og-kortspil

Kilde: Vallensbæk Kommune