Nye navne til kommunale ejendomme i Vallensbæk skal gøre det lettere at finde vej

Foto: Vallensbæk Kommune.
dato

Tre kommunale ejendomme i Vallensbæk Kommune får snart nye navne, hvilket skal gøre det lettere for beboere at finde vej og genkende bygningerne.

De tre ejendomme, der nu får officielle navne, havde tidligere uofficielle betegnelser, som ofte skabte forvirring blandt både beboere og besøgende. Formålet med navneændringerne er derfor at skabe mere klare og genkendelige pejlemærker, der gør det nemmere at finde rundt i kommunen.

En af de ejendomme, der får et nyt navn, er Vejlegårdsvej 113, som nu vil blive kendt som "Enghuset". Ejendommen var tidligere kendt som "Hjemmeværnsgården", men navnet "Enghuset" afspejler bedre dens beliggenhed overfor Engvej og nær den allerede eksisterende ejendom "Bækkehuset".

En anden ejendom, der skifter navn, er Toftevej 7, som fremover vil blive omtalt som "Toftehuset". Tidligere blev ejendommen blot kaldt "Toftevej", men det nye navn "Toftehuset" skaber en mere meningsfuld forbindelse til det nærliggende Toftegården.

Den tredje ejendom, der ændrer navn, er Højrupgårdsvej 3, som nu vil hedde "Højruphus". Ejendommen var tidligere kendt som enten "Dagplejens administration" eller "Forpagterboligen på Højrupgård", men det nye navn "Højruphus" afspejler bedre dens placering ved Højrupgård.

For at sikre, at de nye navne hurtigt bliver genkendt og anvendt, vil kommunen opsætte tydelige navneskilte på de tre ejendomme. Dette initiativ skal hjælpe beboere og besøgende med at finde vej og nemmere kunne identificere bygningerne.

https://www.vallensbaek.dk/om-kommunen/nyheder-og-vallensbaek-nu/nyhedsarkiv/nye-navne-giver-liv-til-kommunale-ejendomme

Kilde: Vallensbæk Kommune