Ny fase i Hovedstadens Letbane-projekt medfører trafikalændringer i Vallensbæk

Foto: Vallensbæk Kommune.
dato

Beboere i Vallensbæk bør være forberedte på ændrede trafikale forhold og spærrede veje i de kommende uger.

Arbejdet på Hovedstadens Letbane bevæger sig ind i en ny fase, og det vil få indflydelse på trafikken i flere dele af kommunen, melder entreprenørerne bag projektet.

Ændringer i lyskrydset Søndre Ringvej – Vallensbæk Torvevej

Natten til torsdag vil arbejdet fokusere på lyskrydset Søndre Ringvej – Vallensbæk Torvevej, hvor lyssignalerne bliver omlagt. Dette skyldes forberedelser til den næste fase af skinnelægningen, som vil foregå fra kl. 20.00 til kl. 6.00. Under disse forberedelser vil Vallensbæk Torvevej være totalspærret fra kl. 01-04 mellem Delta Park og Søndre Ringvej. Dog er det vigtigt at bemærke, at køretøjer over 3,9 meter høje ikke vil kunne benytte Vejlegårdvej som alternativ rute under totalspærringen. Borgere kan forvente, at nye afspærringer og midlertidige vognbaner vil være på plads torsdag morgen.

Forandringer i trafikken de kommende tre uger

Der vil desuden være ændringer i trafikken i de kommende tre uger. Bilister, der kommer ad Søndre Ringvej fra syd og skal mod Albertslund, vil finde det umuligt at foretage et venstresving. Det samme gælder for bilister, der kommer fra syd ad Vallensbæk Torvevej og skal mod Ishøj. Bilister, der kommer nordfra ad Vallensbæk Torvevej, vil hverken kunne svinge til højre eller venstre ud på Søndre Ringvej.

For fodgængere og cyklister

Fodgængere og cyklister vil heller ikke være upåvirkede af de kommende foranstaltninger. De vil kun have mulighed for at krydse Søndre Ringvej nord-sydgående ved overgangen mellem Delta Park og Nøddeboparken.

Indbyggerne i Vallensbæk opfordres til at vise tålmodighed og forståelse til projektets fortsatte arbejde. Alle foranstaltninger er nødvendige skridt i retning af en vellykket færdiggørelse af Hovedstadens Letbane.


https://www.vallensbaek.dk/om-kommunen/nyheder-og-vallensbaek-nu/nyhedsarkiv/i-nat-flyttes-teltet-ved-vallensbaek-torvevej
Kilde: Vallensbæk Kommune