Nordiske mesterskaber i vandski engagerer Vallensbæk denne weekend

Foto: Vallensbæk Kommune.
dato

Vallensbæk Vandskiklub er vært for Nordiske Mesterskaber i vandski og byder velkommen til en spændende weekend fyldt med action og konkurrencer.

Nordiske Mesterskaber finder sted fra torsdag d. 4. juli til søndag d. 7. juli, og Vallensbæk Vandskiklub er klar til at vise deres værtskabskompetencer frem. Begivenheden finder sted over fire dage og vil trække nogle af de bedste vandskiatleter fra de nordiske lande til Vallensbæk.

Danmark stiller med et stærkt hold og har store forhåbninger om at fastholde titlen som Nordiske Mestre i holdkonkurrencen. Sidste år vandt Danmark holdkonkurrencen i Finland, og de danske atleter ser frem til at bevise deres værd igen i år.

Ved sidste års mesterskab blev der høstet flere individuelle titler af danske deltagere, hvilket gør forventningerne til årets konkurrencer endnu højere. Danmark er kendt for at have nogle af de bedste vandskiudøvere, og Vallensbæk Vandskiklubs egne medlemmer er en væsentlig del af det stærke hold.

Blandt landsholdsløberne fra Vallensbæk Vandskiklub kan nævnes Julia Klingenberg-Petersen, Arthur Carl Andersen, Oskar Vesterbæk, Mikkel Arp-Hansen, Victor Schultz og Katrine Andersen. Disse atleter vil alle kæmpe for at få topplaceringer i de forskellige kategorier.

Konkurrencedagene er planlagt således: Fredag d. 5. juli kl. 08.00 - 20.00, lørdag d. 6. juli kl. 08.00 – 20.00 og søndag d. 7. juli kl. 08.00-14.00, efterfulgt af præmieoverrækkelse. Disse tidsrum vil være fyldt med spændende konkurrencer og skarpe præstationer på vandet.

Der er gratis entré for alle publikummer, og der vil være mulighed for at købe mad og forfriskninger på stedet. Det er dermed en perfekt mulighed for at opleve vandskisportens højdepunkter helt tæt på, samtidig med at nyde en dag i godt selskab.

Vallensbæk Vandskiklub ser frem til at byde både deltagere og tilskuere velkommen til Nordiske Mesterskaber i vandski, og der er lagt op til en weekend fyldt med spektakulære præstationer og festlige aktiviteter.

https://www.vallensbaek.dk/om-kommunen/nyheder-og-vallensbaek-nu/nyhedsarkiv/kom-til-nordiske-mesterskaber-i-vandski

Kilde: Vallensbæk Kommune