Naturkræfter forløb i Vallensbæk tilbyder kræftramte fornyet energi gennem naturen

Foto: Vallensbæk Kommune.
dato

"Naturkræfter"-forløbet i Vallensbæk tilbyder fornyet energi og en pause for personer påvirket af kræft

I Vallensbæk præsenterer Center for Sundhed, Familie, Social og Fritid et nyt og unikt forløb kaldet "Naturkræfter", som er designet til at understøtte personer, der enten er i kræftbehandling eller oplever senfølger efter en kræftsygdom. Forløbet har til formål at anvende naturens helbredende effekter for at fremme deltagerens mentale og fysiske velbefindende samt forbedre humøret.

Forløbet strækker sig over fire onsdage i maj, hvor hver session varer 2,5 time. Disse sessioner finder sted i de smukke grønne områder i Vallensbæk, der tilbyder den perfekte ramme for fordybelse og ny energi. Deltagerne vil gennem en række aktiviteter blive guidet i bevægelse, forskellige sanse- og opmærksomhedsøvelser samt have mulighed for dét så vigtige sociale samvær ved bålpladsen.

Inden det første møde den 8. maj kl. 09:00 tilbydes alle tilmeldte en afklarende samtale med forløbskoordinator Ingrid Ahleson. Dette møde giver mulighed for at stille spørgsmål og få afklaret eventuelle tvivlsspørgsmål inden start. Interesserede kan kontakte Ingrid Ahleson direkte på tlf. 47974137 for yderligere information eller for tilmelding.

For at kunne deltage i "Naturkræfter"-forløbet, er det vigtigt, at deltagerne er indstillet på at opholde sig udendørs i al slags vejr og har den fysiske kapacitet til at gå 2-3 km i ujævnt terræn. Dette skal sikre, at alle kan få fuldt udbytte af programmet, uden at det går ud over helbredet.

Med en indsats for at sætte fokus på den helende kraft i naturen og skabe et rum for både fysisk og mental støtte, ser Vallensbæk Kommune frem til at byde deltagere velkommen til dette særlige forløb. Det er en unik chance for dem, der har brug for et pusterum i kampen mod eller eftervirkningerne af kræft, til at opbygge styrke, finde fred og måske opdage nye ressourcer i sig selv.

https://www.vallensbaek.dk/om-kommunen/nyheder-og-vallensbaek-nu/nyhedsarkiv/naturforloeb-til-dig-der-har-haft-en-kraeftsygdom

Kilde: Vallensbæk Kommune