Natligt arbejde ved Strandhaven station kan medføre støjgener

Foto: Vallensbæk Kommune.
dato

Hovedstadens Letbanes entreprenører arbejder ved Strandhaven station natten mellem torsdag og fredag. Arbejdet kan støje en del.

Hovedstadens Letbane er igen i gang med arbejder om natten, denne gang ved Strandhaven station. Hovedstadens Letbanes entreprenører vil pakke og komprimere skærver med en stoppemaskine i natten mellem torsdag og fredag. Grundet de høje dagtemperaturer har man valgt at udføre arbejdet om natten for at lette arbejdsforholdene.

Varmen er nemlig vendt tilbage til Danmark, hvilket gør det udfordrende for entreprenørerne at arbejde i dagtimerne. Derfor er arbejdet planlagt til at foregå fra torsdag den 27. juni kl. 18 til fredag den 28. juni kl. 7. Arbejdslokation er strækket mellem Strandhaven og Vallensbæk Torvevej.

Selvom arbejdet kan støje en del, vil trafikken dog ikke blive påvirket af det pågældende arbejde. Det betyder, at bilister, cyklister og gående kan bruge vejene som normalt uden at opleve nogen forstyrrelser fra byggeriet.

Hovedstadens Letbane beklager de gener, arbejdet måtte medføre for beboere og andre i nærheden af Strandhaven station. De arbejder hårdt for at minimere ubehag og afslutte opgaverne så hurtigt og effektivt som muligt.

https://www.vallensbaek.dk/om-kommunen/nyheder-og-vallensbaek-nu/nyhedsarkiv/ekstra-natarbejde-paa-torsdag

Kilde: Vallensbæk Kommune