Invictus XI satte en kæp i hjulet på Brøndby Strand og kæmpede sig til sejren

Foto: Invictus XI - Serie 2 Herrer.
Profilbillede

Invictus XI var søndag draget til Langbjergskolen for at stjæle point. Efter en hård fight kunne Invictus XI rejse hjem med en 1-2-sejr og de tre point.

Efter kampen fangede vi Invictus XI's vikarierende træner, Magnus Byel, til en reaktion på kampens forløb.

“Dagens kamp var en tæt affære hvor vi mødte et stærkt Brøndby Strand-hold, som inden dagens opgør havde høstet 6 point i de første 2 kampe med en tilhørende målscore på imponerende 9:0.
Vi formår at holde dem fra de helt store chancer med undtagelse af det sidste kvarters tid, hvor de virkelig for alvor viser tænder og har flere opløb til store chancer.”

“Det er en utrolig disciplineret indsats som bliver lagt for dagen af Invictus XI, hvor der virkelig bliver knoklet en vis legemsdel ud af bukserne, som er medvirkende vi tager hjem med en udebanesejr på 1-2 og de 3 point.”

Magnus Byel fremhæver, hvorfor de vinder kampen over Brøndby Strand IK:

“Vores struktur på holdet i dag og afstanden mellem kæderne er afgørende for at vi formår at holde dem fra helt store chancer i 75. Minutter, kun med undtagelse af et drøn af et skud på overliggeren fra en af Brøndby Strands dygtige kantspillere.”

“Derudover har vi en midtbane som virkelig arbejder stenhårdt for hinanden og bryder mange bolde.”

Magnus var glad for sine spilleres præstation ovenpå dagens udesejr, og roser flere præstationer:

“Vores keeper, Victor Kønig, har flere vigtige og afgørende redninger i slutminutterne. Derudover spiller Mads Jensen en stort set fejlfri kamp på backen, hvor han vinder stort set samtlige dueller.”

“Og sidst, men ikke mindst kan man ikke komme udenom holdets altmuligmand-mand, Gustav Moe Jacobsen, som står for hhv. scoringen til 0-1 og assisten til 0-2, inden han de sidste 10 minutter må agere redningsmand som centerback, da vi får en mand vist ud med gult kort.”

På mandag den 11. september skal Invictus XI møde Vallensbæk IF. Kampen fløjtes i gang klokken 18:30 på Vallensbæk Idrætscenter kunst.

Kampens resultat: 1-2 til Invictus XI
Række: Herre Serie 2

Mål
31'0-1Gustav Moe Jacobsen
75'0-2Mikkel Frost
81'1-2

Billeder fra kampen

Kilde: Vikarierende træner Magnus Byel, INVICTUS XI - Herre Serie 2