føtex slår dørene op i Vallensbæk

Varehuschefen, Anja Ovesen ser frem til at byde kunderne indenfor (Foto: Salling Group)
dato

De sidste ting er ved at være på plads i den nye føtex Food, som åbner torsdag 13. juni klokken 7 på Dagmarhaven 2 i Vallensbæk.

I helt nye lokaler åbner føtex Food torsdag 13. juni klokken 7 på Dagmarhaven 2 i Vallensbæk. Gennem en periode har håndværkerne været i gang med at gøre den nye føtex Food klar til kunderne, og nu er arbejdet ved at være færdiggjort.

I den nye føtex Food kan kunderne foruden de traditionelle varer på hylderne blandt andet handle fra både delikatesse og bagerafdelingen. Varehuschefen, Anja Ovesen ser frem til at byde kunderne indenfor.

“Vi ligger perfekt placeret for de mange mennesker, som bor i boligkvarteret ved siden af - de får et rigtig godt varehus at handle i. Vi har mødt stor interesse under opbygningen, og vi glæder os til at tage imod alle de nye kunder,” siger hun.

Hun ser i den grad frem til at åbne det spritnye varehus.

“Det giver en masse nye muligheder, og det er et mega-spændende projekt.”

Anja Ovesen har været en del af Salling Group siden 2000, så det er en erfaren kvinde, som kommer i spidsen for den nye føtex Food i Vallensbæk. Senest har hun været varehuschef i føtex Dragør.

Regionschef i føtex, Jimmy Busk, glæder sig også til, at føtex Food bliver en del af byen.

“Vallensbæk er et rigtig godt område, som vi ser frem til at rykke ind i. Vi kommer til at ligge på en god placering i et centralt område i byen. Udover, at det ligger godt for de lokale, så er det også godt placeret i forhold til de bilister, som kører til og fra København hver dag,” siger han.

Når Anja Ovesen sammen med kollegerne tager imod kunderne på åbningsdagen, vil det være med gode tilbud, konkurrencer og en masse festligheder.

Kilde: Salling Group
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.