Erfaren HR-partner til Søfartsstyrelsen

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Kan du se dig selv i en rolle som den opsøgende HR-partner, der opdager udfordringerne, inden de opstår? Har du samtidig evnen og lysten til at skrive direktionssager og være referent på samarbejdsudvalgsmøder blandet med et stærkt administrativ gen med god tal forståelse, er du måske den kollega, vi står og mangler.

Du ansættes som HR-partner i Erhvervsministeriets Koncern HR, som holder til i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen i Valby, men du vil have din daglige gang i Søfartsstyrelsen, der ligger i Korsør. Koncern HR består af ca. 45 dedikerede medarbejdere fordelt på fem teams, og det vil være i Koncern HR, at du henter din faglige sparring og inddrager de øvrige teams i opgaveløsninger afhængigt af opgavens karakter. Du skal være indstillet på, at faglig sparring foregår via telefon eller skype.

Overblik og struktur

Det er vigtigt, at du er struktureret og kan have mange bolde i luften på samme tid, da din hverdag vil være præget af stor variation. Det er din opgave at planlægge, sikre gennemførelse og følge op på alle HR-opgaver, så vi sikrer, at de kommer i mål til rette tid og med høj kvalitet, og det kræver, at du besidder overblik og arbejder struktureret og præcist. Opgaverne er blandt andet:

 • Forfatte skriftlige fremstillinger til direktionen
 • Udarbejde dagsorden samt referat til samarbejdsudvalgsmøder
 • Ansvarlig for det processuelle omkring opgaver i HR-årshjulet fx.:
  • Medarbejdertrivselsundersøgelse og lederevalueringer
  • Lønforhandling
  • Medarbejderudviklingssamtaler (MUS) og Lederudviklingssamtaler (LUS)
 • Bidrage med samt drive initiativer på HR-opgaver og -projekter
 • Besvare ad hoc spørgsmål fra styrelses medarbejdere og chefer om ferie, barsel og løn
 • Chefrekrutteringer og bistå ved øvrige rekrutteringer
 • Klæde chefer bedst muligt på ved at yde kompetent vejledning inden for HR
Det er vigtigt, at du kan fortælle, hvilke rammer cheferne har, men også hvordan de kan spille bolden inden for de rammer, som findes. Du skal altså have en pragmatisk tilgang, som dog også altid er juridisk korrekt. I opgaveløsningen er det vigtigt, at du formår at inddrage og bringe koncern HR’s mange kompetencer i spil ved at sparre med dine kollegaer – både på tværs af HR-partnerne i de forskellige styrelser, men bestemt også med vores dygtige jurister, organisationsudviklingsteam, rekrutteringsteam og administrative team, der alle har blik for den fælles praksis. På den måde sikrer vi den bedste løsning på de problemstillinger, som cheferne står med.

Fagligt velfunderet med en empatisk tilgang

For at lykkedes i jobbet er det en stor fordel, at du har erfaring inden for HR, trives med at arbejde selvstændig og udføre administrative opgaver samt skrive skriftelige fremstillinger. Du trives i et krydsfelt med mange interessenter og beslutningstagere. Dette kræver empati og en evne til at sætte sig ind i den enkelte chefs specifikke behov. Vi forventer ikke, at du har svaret på alting, men du skal kunne gennemskue, hvornår du selv løber med bolden, og hvornår det er hensigtsmæssigt at inddrage dine andre kolleger i Koncern HR i opgaveløsningen – spørg hellere en gang for meget.

Selvstændig og opsøgende

Du har en god forretningsforståelse, og du omsætter HR-tiltag til konkrete handlinger. Du har en proaktiv tilgang til arbejdsopgaverne og har fokus på, hvordan HR kan bidrage bedst muligt til at nå organisationens mål. Du udstråler en naturlig nysgerrighed, og du er opsøgende i din dagligdag i alt, hvad du foretager dig. Du evner samtidig balancen mellem at stikke fingeren i jorden og bruge din gennemslagskraft.

Om ansættelsen
Arbejdsstedet vil primært være i Søfartsstyrelsen i Korsør. Søfartsstyrelsen er en del af Erhvervsministeriet og arbejder for vækst i de maritime erhverv og sikkerheden til søs. Hver onsdag samles vi i Koncern HR i Valby, hvor dagen vil være præget af faglig sparring med dygtige og kompetente kolleger. Du vil få 13 HR-partner-kolleger, hvor af den ene sidder sammen med dig i Korsør, mens de øvrige sidder ude i Erhvervsministeriets styrelser og teamet ledes af en teamleder for HR-partnerne, som du også vil referere til.

Du ansættes efter gældende overenskomst mellem AC og Finansministeriet, som udgangspunkt som fuldmægtig eller specialkonsulent alt efter kvalifikationer.

Vil du vide mere om stillingen eller om løn- og ansættelsesvilkår er du velkommen til at kontakte teamleder for HR-partnerteamet Jeanette Nielsen på 91 33 70 77.

Ansøgning

Du søger stillingen via vores elektroniske ansøgningsmodul.

Vi skal have modtaget din ansøgning med CV, eksamenspapir og karakterer med stempel og underskrift senest søndag d. 18. juni 2023 kl. 23:59.

Det forventes at der afholdes 1. samtaler den 19. juni og 2. samtaler den 22. juni.

Der vil blive brugt tests og case som led i rekrutteringen.

I Erhvervsministeriet tror vi på, at et inkluderende, mangfoldigt arbejdsmiljø styrker opgaveløsningen. Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund og lige muligheder for alle vores jobansøgere. Vi opfordrer alle til at søge stillingen uanset alder, køn, seksualitet, religion eller etnisk tilhørsforhold.INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Vallensbæk Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 18-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=5001&ProjectId=169741&DepartmentId=6208&MediaId=338&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5846761

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet