Dsouza strålede da INVICTUS XI måtte nøjes med uafgjort: “Man står tilbage med blandede følelser”

Profilbillede
dato

INVICTUS XI og Vallensbæk IF leverede en spændende og målrig kamp, der endte uafgjort 4-4.

Hjemmeholdet startede kampen stærkt og tog føringen i det ottende minut, da Gabriel Dsouza scorede det første mål. Dsouza var i hopla og fordoblede føringen i det 26. minut med endnu et mål.

Efter pausen kom Vallensbæk IF tilbage i kampen, da Daniel Pedersen reducerede til 2-1 i det 50. minut. Udeholdet fortsatte med at presse og fik udlignet til 2-2 i det 62. minut takket være Magnus Hovmands scoring. Pedersen var igen på pletten i det 74. minut og bragte Vallensbæk foran 3-2.

Hjemmeholdet gav dog ikke op, og Mikkel Pedersen udlignede til 3-3 i det 77. minut. Det så ud til, at Vallensbæk skulle tage sejren, da Daniel Pedersen scorede sit tredje mål i det 86. minut og bragte udeholdet foran 4-3. Men INVICTUS XI gav ikke op, og Gabriel Dsouza fuldendte sit hattrick i det 90. minut og sikrede hjemmeholdet det afgørende mål til 4-4.

Kampen blev spillet på Vallensbæk Idrætscenter kunst, og efter kampen var der blandede følelser hos INVICTUS XIs skadede spiller, Magnus Byel. Han var skuffet over, at holdet ikke kunne tage alle tre point, men roste samtidig Gabriel Dsouzas præstation med et hattrick og hans hårde arbejde gennem hele kampen.

“Man står tilbage med blandede følelser efter sådan en kamp, må jeg indrømme. Efter 30. Minutter har jeg en følelse af at det her umuligt kan ende med andet end sejrsdans i omklædningsrummet, og alligevel så står vi her og har “reddet” os selv 1 point.”

“Gabriel Dsouza kan i den grad være sin indsats bekendt, manden scorer hattrick og kæmper stenhårdt hele kampen igennem. Han må gerne være ekstra skuffet over at vi ikke kan gå ind i omklædningen og fejre 3 point lige nu.”

Dog mente Byel også, at der var ting, der skulle forbedres inden næste kamp. Han påpegede, at holdet til tider havde svært ved at opretholde en klar formation og at manglende løbevillighed var en af årsagerne til, at Vallensbæk dominerede anden halvleg.

“Modsat sidste weekend, hvor jeg roste vores evne til at holde god afstand mellem kæderne, så var det til tider næsten svært at gætte om vores formation var 6-1-3 eller 4-3-3. Jeg tror ligeledes ikke det er nogen hemmelighed, at vi alle godt kunne bruge et løbepas eller to som substituerende træning.”

“Det var sløjt at se folk være relativt tomme for kræfter efter 35-40 minutter. Vi må bare sande at det var en af hovedårsagerne til at 2. Halvleg var styret og domineret af et modstanderhold med væsentlig mere løbevillighed.”

Næste kamp for INVICTUS XI er lørdag 16. september, hvor de skal møde Glostrup på Glostrup Idrætspark. Der er kampstart kl. 15:30.

Kampens resultat: 4-4 til Vallensbæk IF
Række: Herre Serie 2

Kilde: Skadet spiller Magnus Byel, INVICTUS XI - Herre Serie 2