Borgmester roser skolepersonale under nytårsbesøg: Vallensbæks skoler blandt top 25% i landet

dato

Borgmester på nytårsbesøg på Vallensbæks skoler

I år har igen været et eventyr af progressiv pædagogik og akademisk bedrift på Vallensbæks skoler. Derfor tog borgmester Henrik Rasmussen sig tid til en rundtur i januar som en del af den årlige nytårskur for at anerkende det utrættelige arbejde, der udføres af skolepersonalet. Besøget til de lokale skoler var en mulighed for at opmuntre dem til yderligere succes i det nye år.

Under sit besøg gav borgmesteren et tilbageblik på det forgangne års arbejde og de mange præstationer, der er opnået. Henrik Rasmussen har udtalt sin beundring for lærernes engagement og energi, der har været et lysende fyrtårn i skolernes fremskridt.

"Vi skal anerkende vores fantastiske lærerstab, der ikke kun er agile i at favne nutidens teknologi i uddannelsessystemet, men også forstår, at det stiller nye komplekse spørgsmål, som vi skal håndtere. Deres indsats er beundringsværdig," sagde Henrik Rasmussen.

Vallensbæks skoler havde også noget at fejre. Gennem 2023 blev de rost for deres betydelige resultater. Skolerne landede nemlig i top 25% af landet, når det kom til deres elevers afgangskarakterer. Børnenes trivsel har samtidig oplevet en positiv udvikling, som vil blive yderligere styrket i 2024 med indsættelsen af en trivselsguide på skolerne.

"Vi er blevet belønnet med ældgamle videnskabelige indikatorer, og det er glædeligt at se beviser på vores status som en af landets stærkeste skolekommuner. Der er blevet lagt et utal af energi og timer i dette arbejde, og vi er alle en del af det fremragende arbejde og resultater," understreger Henrik Rasmussen.

Borgmesteren takkede skolepersonalet for deres håndsrækning i at bygge et inkluderende og demokratisk læringsmiljø og opmuntrede til fortsat samarbejde. "Hold fast i dette værdifulde arbejde, og vi vil sammen skabe omgivelser, hvor vores unge kan trives og blomstre," afsluttede han.


https://www.vallensbaek.dk/om-kommunen/nyheder-og-vallensbaek-nu/nyhedsarkiv/hyldest-til-laererne-til-nytaarskur
Kilde: Vallensbæk Kommune