Borgere i Vallensbæk rydder op for naturen: Affaldsindsamlingsdag styrker fællesskabet

Foto: Vallensbæk Kommune.
dato

Affaldsindsamlingsdag i Vallensbæk: En fælles indsats for miljøet

Vallensbæk Kommune og Danmarks Naturfredningsforening inviterer borgerne til at deltage i en affaldsindsamling den 14. april fra klokken 10-12. Målet med arrangementet er at rydde op i naturen og bymiljøet, hvor alle er velkomne til at give en hjælpende hånd.

For at gøre det nemmere for deltagerne starter dagen med møde op på tre forskellige lokationer: Den store grusparkeringsplads ved Vallensbæk Havnevej, Bækkehuset på Vejlegårdsvej 95, og parkeringspladsen ved 365discount på Tværbækvej 3. Herfra vil grupperne sprede sig ud for at samle affald.

Efter indsamlingen inviteres alle deltagere til hygge og grill ved Bækkehuset. Dette giver en god mulighed for samvær og at reflektere over dagens gode gerninger for miljøet. Det er en enestående chance for at møde nye mennesker, der deler en fælles interesse for natur og miljø.

Ved at deltage i denne affaldsindsamling kan borgerne i Vallensbæk direkte bidrage til et renere og grønnere miljø. Det er desuden en fremragende måde at skabe opmærksomhed om vigtigheden af affaldssortering og miljøbeskyttelse.

https://www.vallensbaek.dk/om-kommunen/nyheder-og-vallensbaek-nu/nyhedsarkiv/gi-naturen-en-haand

Kilde: Vallensbæk Kommune