Bo i Kirkebjerg omfavner fællesskabet i lokalområdet med begivenheder

Foto: Bo i Kirkebjerg. Kalender på websitet

Kirkebjerg er et skønt sted at bo – blandt andet fordi der sker en masse i området.

Hos Bo i Kirkebjerg har vi samlet de sjoveste, hyggeligste og mest spændende arrangementer fra Brøndbyvester og nabobyerne i en let og overskuelig kalender.

På den måde ved du altid, hvor du skal kigge, når du mangler noget at lave. Du kan finde kalenderen og de mange begivenheder på www.bo-i-kirkebjerg.dk/events

De spændende begivenheder kan fx være en koncert på Viften i Rødovre, ølsmagning hos Bryggeriet Skands i Brøndby, julemarked i Rødovre, teater på Teater Vestvolden i Hvidovre eller fællesspisning i Vallensbæk.

Både beboere i nærområdet og alle andre har mulighed for at bruge kalenderen og deltage i begivenhederne.

“De mange begivenheder afholdes for at styrke fællesskabet i området og skabe en masse glæde og gode oplevelser for alle, der har lyst til at være med,” siger Fie Elnegaard fra Bo i Kirkebjerg.


Vil du helst finde begivenheder, som er helt tæt på Kirkebjerg? Så skal du ikke lede meget længere end aktivitets- og kulturhuset, Kernen, som ligger centralt placeret i Kirkebjerg-området. (Foto: Bo i Kirkebjerg)

Helt lokale begivenheder i Kernen
Vil du helst finde begivenheder, som er helt tæt på Kirkebjerg? Så skal du ikke lede meget længere end aktivitets- og kulturhuset, Kernen, som ligger centralt placeret i Kirkebjerg-området.

Kernen har deres egen kalender, som viser alle de aktiviteter og arrangementer, der finder sted i Kernen.

Ved de forskellige begivenheder vil der være alle de informationer, man skal bruge for at deltage i arrangementet, fx adresse, pris og tidspunkt.

Nogle af begivenhederne er gratis, andre koster et beløb for at deltage.

Du finder meget mere om Bo i Kirkebjerg på deres Facebookside og hjemmeside.

Kilde: Bo i Kirkebjerg
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.